Sunday, December 27, 2015

ESC 2016 ALBANIA: HERE ARE THE FINALISTS

Albania's Festivali i Këngës final takes place tomorrow night and the winner is supposed to go to the Eurovision song contest 2016 in Stockholm next May. Instead of nine songs per semifinal it seems 11 did qualify making it a final with 22 songs instead of 18..... Still they managed to let out Revolt Klan and Egzon Pireci! Who knows what the jurors were thinking..... 

Adrian Lulgjuraj – “Jeto dhe ëndërro” (Live and dream)
Sigi Bastri – “Ëngjëll I lirë” (Free angel)
Dilan Reka – “Buzëqesh” (Smile)
Lujz Ejlli (Luiz Ejlli) – “Pa mbarim” (Without end)
Nilsa Hysi (Nilsa Hysa) – “Asaj” (To her)
Erga Halilaj – “Monolog” (Monologue)
Florent Abrashi – “Të ndjek çdo hap” (I follow your ever step)
Teuta Kurti – “Në sytë e mi” (In my eyes)
Kozma Dushi – “Një kafë” (A coffee)
Aslajdon Zaimaj – “Merrmë që sot” (Take me right from today)
Egert Pano – “Mos ik” (Don’t go)
Kristi Popa – “Ajo çfarë ndjej” (What I feel)
Rezarta Smaja dhe Klodian Kaçani – “Dashuri në përjetësi”(Love in eternity)
Jozefina Simoni – “Një det me ty” (A sea with you)
Genc Tukiçi – “Sa të dashuroj” (How much I love you)
Evans Rama – “Flakë” (Flame)
Besa Krasniqi – “Liroje zemrën” (Free your heart)
Enxhi Nasufi – “Infinit” (Infinite)
Flaka Krelani – “S’je për mu” (You’re not for me)
Renis Gjoka – “Ato që s’ti them dotë” (What I can’t tell you)
Lindi Islami – “Për një mrekulli” (For a miracle)
Eneda Tarifa – “Përrallë” (Fairytale)

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...