Friday, December 04, 2015

ESC 2016 ALBANIA: LISTEN TO THE ENTRIES HERE

Albania's Festivali I Këngës has reached edition 54 and will give us the Albanian entry for the Eurovision song contest 2016 in Stockholm. Most likely. Maybe this year they have made all the composers and authors sign a paper that they actually do give their song for that purpose following the drama over Elhaida Dani's entry in 2015. To be far, it all turned out much better so.... let's hear what they have in offer this time around. Listen to the songs here and here
The Albanian music festival will take place right around Christmas on December 25-27, 2015.

Semi-final 1 Participants

Egzon Pireci – Triumf
Simbol – Artiste
Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o atë
Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
Sigi Bastri – Engjëll i lirë
Dilan Reka – Buzëqesh
Luiz Ejlli – Pa mbarim
Nilsa Hysi – Asaj
Orgesa Zaimi – Një shishe në oqean
Erga Halilaj – Monolog
Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
Teuta Kurti – Në sytë e mi
Kozma Dushi – Një kafe
Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot
Egert Pano – Mos ik

Semi-final 2 Participants

Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
Rezart Smaja & Klodian Kaçani – Dashuri në përjetësi
Revolt Klan – Dashurinë s’e gjejmë dot
Jozefina Simoni – Një det me ty
Andi Tanko – Dielli vazhdon të më ngrohë
Niku & Entela Zhula – Muza
Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
Evans Rama – Flakë
Besa Krasniqi – Liroje zemrën
Enxhi Nasufi – Infinit
Flaka Krelani – S’je për mua
Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
Lindi Islami – Për një mrekulli
Eneda Tarifa – Përrallë
Klajdi Musabelli – Ndodh edhe kështu


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...